keskiviikko 12. marraskuuta 2014

18.luku

18.luku

Arsen oli hämmentynyt siitä suudelmasta, jonka oli saanut Ashlyniltä tämän tultua katoamisreissultaan. Se antoi ymmärtää, että miehellä olisi mahdollisuus päästä takaisin tytön makuukammariin, mutta silti pyyntöä ei ollut tullut. Miksi kaikkien naispuolisten ihmisten piti olla niin vaikeita ymmärtää? Toisaalta se oli aina ollut niin.
Arsen melkein meni koputtamaan Ashlynin makuukammarin oveen, mutta päätti sitten antaa tytön tehdä aloitteen. Tämä oli lopettanut heidän suhteensa ja saisi olla nyt aloitteen tekijä. Sitä ennen mies tyytyi vain ihailemaan kaukaa.
”Miksi et vain mene koputtamaan hänen oveaan?”
”Hän päätti suhteemme, Dastin, joten hän saa tehdä aloitteen.”
”Sinä olet kyllä typerä. Sanoinhan jo, että rakastatte toisianne.”
”Korjaus, hän rakastaa minua. Minä… minä en tiedä, mitä tunnen häntä kohtaan.”
”Onneksi meillä lohikäärmeillä ei ole noin vaikeaa kuin teillä ihmisillä.”
”Pitikö tuon lohduttaa?”
”Ei, se oli vain toteamus.”
Arsen tuhahti itsekseen ja jäi tuijottamaan eteensä mitään näkemättä. Niinpä hän ei huomannut Ashlyniä, joka tuli sivuovesta ruokasaliin ja katseli häntä.

Tyttö puraisi huultaan. Hän iloitsi sisarensa paluusta. Aisha oli palannut esitettyään ensin uhkavaatimuksensa Tylanille. Ashlyn toivoi kaksikon suhteen nyt onnistuvan paremmin kuin aikaisemmin. Hänen omansa oli poissa. Hän oli lähtenyt etsimään Arsenia pyytääkseen anteeksi aiheuttamaansa huolta ja kaaosta. Dastinin mukaan mies osannut sanoa, mitä tunsi. Samira oli saanut tytön ymmärtämään miehiä paremmin kertomalla kahden kesken omasta elämästään.
Ashlynin rohkeus petti ja hän yritti poistua ruokasalista miehen huomaamatta. Hän pääsi melkein toiselle ovelle asti, kun kuuli kutsuttavan itseään. Hän pysähtyi ja kääntyi katsomaan Arsenia huulet väristen, joka tuli hänen luokseen. Tyttö sydämensä lyövän niin tiheään, että hänestä tuntui sen hyppäävän rinnasta ulos.
”Ashlyn, oletko varma aiemmin tekemästäsi päätöksestä?” mies kysyi.
”Särjin jo sydämeni sillä, kun tein sen. En ole saanut sitä eheäksi vielä, enkä halua särkeä sitä uudestaan.”
”En ymmärrä, miksi teit sen.”
”Koska olen aina pitänyt itseäni uskollisena ihmisenä. Jos Joa ei valitsekaan Dastinia, niin emme voisi jatkaa, koska haluan olla uskollinen miehelleni. Vaikka rakastajan ottaminen on sallittua, niin minä kokisin itseni pettäjäksi, eikä omatuntoni salli sitä. En vain yksinkertaisesti pysty siihen. Siksi katsoin parhaaksi lopettaa nyt ennen kuin menisin vielä enemmän rikki.”
Arsen suuteli Ashlyniä hellemmin kuin koskaan aikaisemmin saaden tytön melkein pyörtämään päätöksensä. Suudellessaan rakastamaansa miestä hän unohti ympäristönsä ja keskittyi pelkästään suudelman aiheuttamiin katkeransuloisiin tunteisiin.
”Sanoin jo Dastinille, etten tiedä, mitä tunnen sinua kohtaan. En vain halua menettää sinua koskaan”, mies sanoi nojaten otsaansa tytön otsaa vastaan.
”Et sinä minua menetä. Enhän minä voi täältä lähteä mihinkään.”
”Jos et halua minua rakastajaksesi, jos menet naimisiin toisen miehen kanssa, menetän sinut.”
Ashlynistä miehen sanat olivat melkein rakkaudentunnustus, mutta se ei riittänyt. Tyttö huomasi olevansa valmis jatkamaan suhdetta, mikäli Arsen vain sanoisi kolme pientä sanaa. Niitä vain ei kuulunut, joten Ashlyn katsoi miestä apeasti ja työnsi tämän kauemmaksi itsestään.
”En voi tehdä tätä, en pysty siihen”, hän sanoi ja juoksi pois jättäen Arsenin katsomaan masentuneena peräänsä. Miehestä tuntui kuin jotain olisi mennyt juuri rikki.

**

Nanea tunsi itsensä avuttomaksi. Hän oli jutellut Zoltanin kanssa Ashlynin ja Arsenin tilanteesta. Tyttö halusi auttaa ystäväänsä, mutta ei tiennyt miten. Se tuntui turhauttavalta.
”Haluan tehdä jotain heidän hyväkseen”, hän voihkaisi.
”Me emme voi tehdä mitään. He ansaitsevat toisensa, mutta ei ole takeita siitä, että he pääsevät naimisiin asti.”
”Tätä et sitten kerro veljellesi, mutta Ashlyn paljasti minulle olevansa valmis jatkamaan suhdetta, jos Arsen rakastaa häntä ja sanoo sen ääneen.”
”En sano. Veljeni tuntien hän ei edes tiedä, rakastaako. Voimmeko lopettaa puhumisen ja tehdä jotain mukavampaa?”
”Kuten?”
”Sitä ei voi sanoa ääneen, mutta voin näyttää sinulle.”
Nanea näki tutun pilkkeen Zoltanin silmissä ja arvasi heti, mitä tämä tarkoitti. Olihan se kieltämättä mukavampaa puuhaa, mutta tyttö halusi puhua. Ashlynin tavoin hänkin halusi tietää jotain.
”Ehkä vähän myöhemmin. Sitä ennen haluan tietää, mitä sinä tunnet minua kohtaan?”
Zoltan kohotti kulmiaan yllättyneenä.
”Miksi sinä tuota kysyt?”
Se ei ollut Nanean toivoma vastaus, ei yhtään siihen suuntaan.
”Ehkä siksi, että haluan tietää. Et ole kertaakaan sanonut niistä mitään.”
”Minä pidän sinusta paljon.”
Tämäkään vastaus ei tyydyttänyt tyttöä.
”Sinä… pidät minusta. Minä kelpaan sänkyyn, mutta et halua minusta enempää?”
”En minä niin sanonut. En kiellä, ettenkö nauttisi yhteisistä hetkistämme. Minä viihdyn sinun seurassasi.”
Zoltan tarkkaili puhuessaan Nanean kasvoja ja näki heti, ettei hänen vastauksensa miellyttänyt vieläkään tyttöä. Mitä miehen piti oikein sanoa? Ryhtyä runoilemaan sanahelinää? Zoltan oli ymmällään. Naisten ajatustenjuoksua oli joskus vaikea ymmärtää.
”Vai niin. Minä olen siis pelkkää sänkyviihdettä sinulle”, Nanea sanoi ymmärtäen tahallaan väärin. Hän yritti saada miestä puhumaan tunteistaan, mutta tämä pysyi tuppisuuna.
”Nyt sinä ymmärsit väärin. Sinä olet enemmän kuin sänkyviihdettä.”
”Jahas, kuulut samaan kategoriaan veljesi kanssa.”
”Mikähän kategoria se on?”
”Miehiin, jotka tarvitsisivat kaulimesta päähänsä.”
”Miksi minä sellaista tarvitsen?”
”Koska et kerro tunteistasi. Jos et ole sattunut huomaamaan, niin me naiset haluamme kuulla teidän sanovan tunteenne ääneen. Meille ei riitä se, että sanotte meidän tietävän, mitä tunnette meitä kohtaan.”
Zoltan huokaisi raskaasti. Hänestä alkoi tuntua, ettei sillä hetkellä hänen ajatuksensa paremmasta tekemisestä kuin puhuminen toteutuisi.
”Ei minun ole niistä ennen tarvinnut puhua.”
”Sitten sinun pitää opetella, mikäli haluat pitää minut elämässäsi.”
Mies nielaisi. Nanean sanat kuulostivat uhkavaatimukselta ja Zoltanin oli selvästi ryhdyttävä opettelemaan. Hän ei halunnut menettää tyttöä.

**

Nafari oli tullut Silvestraan vain vähän sen jälkeen, kun Ashlyn oli lähtenyt Joan munan kanssa Aldornian linnasta. Nafari oli ollut Visnorin rakastajatar ja auttoi tätä kaikessa, missä vaadittiin. Kuten nyt viestien viemisellä Astarin ja Arysian rajalle karkotuksen jälkeen. Siinä Nafari oli käyttänyt Adekiniä ja Tivania. Nyt hänen oli keksittävä uusi apuri itselleen, sillä kumpikin oli kieltäytynyt auttamasta enää, vaikka eivät tienneet, mitä Nafari teki rajalla. Siitä hän oli pysynyt visusti hiljaa.

Uuden apurin löytäminen osoittautuikin helpoksi, kun Nafari sai tehtäväkseen viedä critosta tehtyä keittoa Donlafille, joka oli murtanut nilkkansa, eikä saanut liikkua yhtään ja joutui sen vuoksi makaamaan päivät pitkät sängyssään.
”Sisään”, mies sanoi käheällä äänellä, kun makuukammarin oveen koputettiin. Nafari sulki oven perässään ja lukitsi sen hiljaa. Heitä ei saanut häiritä nyt.
”Toin sinulle keittoa”, nainen sanoi ja laski kantamansa tarjottimen yöpöydälle. Keiton lisäksi hän oli tuonut miehelle tuopillisen stelaa.
”Kiitos.”
”Tarvitsetko apua syömisen kanssa?”
Nafari kumartui vähän lähemmäksi, jolloin Donlaf näki huomattavasti paremmin hänen paitansa kaula-aukosta sisään. Nainen hymyili viettelevästi ja avasi paitaansa enemmän.
”En halua nyt syödä, tarvitsen erittäin hellää hoitoa”, Donlaf mutisi kiskaisten Nafarin istumaan sängylle.
”Sitä sinä tulet saamaan, mutta sinun on syötävä keittosi tai se maistuu pahalta kylmänä. Syödessäsi annan sinulle vähän hellää hoitoa samalla.”
Mies otti keittolautasen ja yritti keskittyä syömiseen, mutta eihän syömisestä mitään tullut, sillä Nafari oli siirtänyt peittoa ja antoi suuhoitoa. Donlaf laittoi lautasen sivuun ja tarttui naista hiuksista liikuttaen tämän päätä nopeammassa tahdissa. Merda sentään, kun se tuntui niin hyvältä.
Nafari lopetti yllättäen ja huuhteli suunsa vedellä katsoen sitten Donlafia muka moittivasti.
”Eikö ruoka kelpaa?”
”Ei ole nälkä. Et voi lähteä ja jättää minua tähän tilaan.”
”Minulla olisi kyllä töitä keittiössä”, Nafari valehteli ja hykerteli mielessään tyytyväisenä. ”Mutta voin kyllä jäädä, jos autat minua, kun saat taas liikkua.”
”Teen mitä tahansa, jos vain helpotat oloani”, Donlaf lupasi. Hän jätti sanomatta, että sai jo vähän liikkua, mutta hänen piti varoa varaamasta painoa murtuneelle nilkalleen.
”Ehkä minä sitten jään. Mitä haluat minun tekevän nyt?”
”Riisu vaatteesi ja käy nelinkontin tähän sängylle.”
Nafarin toteltua Donlaf siirtyi nilkkaansa varoen naisen taakse. Hän siveli kädellään edessään olevia paljaita pakaroita ja virnisti itsekseen. Hän oli aina pitänyt erikoisemmista asioista sängyssä kuin siinä normaalisti harrastettiin. Nafari pidätteli huutoaan tuntiessaan miehen työntyvän varoittamatta paikkaan, johon edes Visnor ei ollut työntynyt, vaikka tätä asentoa oli käyttänyt. Donlaf näköjään piti takapuolista enemmän. Nafari yllättyi, sillä hän oli aina ajatellut sen olevan kivuliasta ja inhottavaa, mutta se ei ollutkaan. Hän myös huomasi pitävänsä Donlafista enemmän kuin Visnorista.
”Mitä sanoisit, jos tekisimme tästä säännöllistä?” nainen kuuli ehdottavansa.

”Se on erinomainen idea.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti